+381 65 229-6033
+381 64 316-6665
18000 Niš, Vizantijski bulevar 86, I sprat

O Nama

Zum - Zum vrtic je otvoren sa ciljem da Vama i Vašem detetu pruži najadekvatnije uslove u periodu rane socijalizacije. Veoma važna stvar u odrastanju svakog deteta jeste vrtić u koji ide. To je ustanova u kome ono stiče gotovo prva saznanja o svemu, gde uči da se ponaša, da priča, da recituje, peva, svira, da se druži sa ostalom decom. 
Vaspitaći se trude da svako dete usmere na pravi put, da omoguće deci da kroz učenje, druženje i igru upoznaju sebe i svet oko sebe.
Nudimo vam kvalitetan stručni kadar koji će pomoći u azvijanju individualnih sposobnosti i socijalizacije vašeg deteta, preventivnu zdravstvenu zaštitu, adekvatnu ishranu i negu.
Vrtić Zum - Zum se nalazi na Duvaništu, na prostoru od 150m2 i prostranim dvorištem od 200m2. Sam prostor ibrojevi raspored u vrtiću su osmišljeni u skaldu sa najvišim standardima, kako bi se zadovoljile potrebe deteta. U sklopu našeg vrtića postoje 4 prostorije: dnevni boravak - igraonica, učionica, spavaona, prostorija za jaslenu grupu.
Privlačan, svetao, pažljivo osmišljen enterijer deluje stimulativno na dečiji um, odgovara merama, potrebama i ukusu savremenog deteta. Objekat je klimatizovan.
Vrtić je opremljen najsavremenijim edukativnim didaktičkim sredstvima, otvoren za saradnju sa roditeljima, zajednicom i kulturnim manifestacijama.
Zdravstvena zaštita  ostvarena je kroz redovne preglede pedijatra i savete psihologa.
Tokom cele godine vršimo upis dece uzrasta od 10 meseci do 6 godina.

Radno vreme vrtića od 7:00h do 18:00h (subotom od 8:00 do 15:00h). 

Naš cilj je da budemo najbolji, a naši planovi za budućnost da nastavimo sa usavršavanjem i praćenjem svetskih trendova u poslu kojim se bavimo.

Jednostavno vrtić iz koga i deca i roditelji i vaspitači izlaze sa osmehom.

Uskrsnja Radionica

Uskrsnja Radionica

Uskrsnji praznici su odlicna prilika da [...]
Roditeljski Kutak

Roditeljski Kutak

Dragi Roditelji Vrtic Zum - Zum i Psih [...]
Krenula sa radom likovno-kreativna radionica

Krenula sa radom likovno-kreativna radionica

 Likovno-kreativna radionica u vrti [...]
Novogodisnja Carolija

Novogodisnja Carolija

Prva novogodisnja predstava pod nazivom [...]

Fk Radnicki Nis